Tudi v vrtcu smo preživeli zelo zanimiv in pester teden. V ponedeljek smo v vrtec lahko prinesli igrače od doma, saj smo imeli igralni dan.

V torek smo se posvetili ustvarjanju. Ustvarjali smo iz naravnih materialov. Narava nam v tem letnem času ponuja obilico svojih darov. Na sprehodih smo jih pridno nabirali , nekaj pa so nam jih pomagali pripraviti tudi starši. Pod spretnimi prstki so nastali čudoviti izdelki, zato smo pripravili  razstavo, da so si naše delo lahko ogledali tudi drugi.

V sredo smo se podali na orientacijski pohod. Pot so nam kazale puščice, pomagali smo si tudi s preprostim zemljevidom. Naš cilj je bil kraj v gozdu, kjer so leta 2009 našli meteorit. Na cilju smo poleg obeležja, ki označuje ta kraj, našli še zaklad.

V četrtek nam je učenka iz 5. razreda prebrala knjigo, nato pa smo imeli še mini kino, kjer smo si ogledali risanko z istim naslovom kot knjiga, ki nam jo je prebrala Zala.

V petek smo obiskali gasilce v gasilskem domu, na obisk pa je prišla tudi knjižničarka Bernarda iz krajevne knjižnice Poljane. Ta nam je s knjigami približala temo letošnjega tedna otroka, ki se glasi »Svet v katerem želim živeti«.