IMG_1391 (Kopiraj)

Po nekaj letih smo dobrodelni sejem spet pripravili pri nas, v Javorjah. Učenci in otroci iz vrtca so pripravili ogromno čudovitih izdelkov. Pripravili smo veliko domačih dobrot – skuhali marmelado, posušili sadje, naredili domačo vegeto, sirup iz smrekovih vršičkov in melise, izdelali voščilnice, obeske, magnetke, v embalažo spravili dišeče piškote, ki smo jih sami spekli ter še mnogo drugega. Na pomoč nam je priskočila tudi ga. Sonja Rupar, ki nam je sešila čudovite trakove in šale.

V veselje nam je bilo pripravljati izdelke. Še večje veselje pa je bilo, ko smo izdelke prodajali. Veselili smo se vsakega obiska. Na sejmu nas je obiskalo veliko število obiskovalcev. Prodali smo veliko izdelkov ter tako ves izkupiček namenili v šolski sklad.

Zahvaljujemo se tudi župniku g. Cirilu Isteniču, ki nam je dobrodušno odstopil garažo v katero smo postavili naš sejem ter za nas in naše vaščane pripravil topel čaj.

Preživeli smo lepo dopoldne, napolnjeno z veseljem in prijaznimi besedami. Glavno od vsega pa je bilo, da smo pokazali, da znamo biti tudi dobrodelni. Vsem obiskovalcem sejma se iz srca zahvaljujemo za vse prispevke, ki ste jih namenili v šolski sklad. Z njimi bomo pomagali socialno ogroženim učencem šole in vrtca. Hvala!