Ne zgodi se ravno pogosto, da nas pred  vrtca čakajo »take mašine«. Ko smo se odpravljali na sprehod, so nas presenetili kamioni, ki so pripeljali beton za  vrtčevsko igrišče. Komaj čakamo, da bo nared, da se bomo spet lahko igrali.

 

Teden pred Miklavžem je poln pričakovanja in neskončnih želja…Otroci so listali po katalogih z igračami, se pogovarjali kaj so ali še bodo naročili, kaj si želijo, da bi dobili za darilo. Malo smo se v petek prestrašili parkeljnov – v garderobi jih sicer nismo videli, a pred dimnikom je bilo nekaj kosmatega, izgledalo je pa čisto tako kot …

IMG_0048

Danes smo se odpravili na gibalno urico v telovadnico. Ko smo odklenili vrata, smo od presenečenja kar obstali. Zagledali smo namreč  ogromno balonov, med njimi pa veliko škatlo. Najprej smo se zapodili med balone, potem pa seveda pogledali, kaj se skriva v lepo okrašeni škatli. Na njej je bilo tudi pismo, ki nam ga je napisal Miklavž. V njem nas je opozoril, da s prejetimi igračami lepo ravnamo, si jih med seboj radi delimo, ne smemo pa pozabiti tudi na čarobni besedi prosim in hvala. Celo dopoldne smo se nato zabavali  z baloni, ki jih je bilo toliko, da jih nismo mogli na prešteti, ne vseh uloviti… Miklavž nas je letos res presenetil.