Ob iztekajočem se šolskem letu smo pripravili prireditev za starše. Sami smo dogodke celotnega šolskega leta zajeli v pesmi, ki smo jo podkrepili s pesmimi, ki smo jih prepevali med šolskim letom. Nastopili so tudi učenci, ki obiskujejo pevski zbor in plesni tečaj. Vsi so nam pokazali, kaj so se novega naučili. Gospa ravnateljica pa je najuspešnejšim učencem šole podelila priznanja.

Med prireditvijo so petošolci simbolično predali tudi ključ bodočim petošolcem, ki so obljubili, da bodo postali zgled mlajšim učencem šole in ključ varovali za prihodnjo generacijo.

Po prireditvi je sledila še prijateljska tekma med četrtošolci in petošolci. Imeli smo pravega sodnika – učitelja Markota, ter zapisnikarico – učiteljico Jolando, ki sta tudi organizirala nogometni turnir in pripravljala učence na tekmo. Vsi učenci so se z vsemi močmi borili za zmago. Na koncu so slavili četrtošolci. Čestitke!

Poslovili pa so se tudi naši petošolci, ki odhajajo v Poljane. Želimo jim prijetne učne dni v novi šoli, veliko novih doživljajev in uspehov! Srečno!