Skoči na glavno vsebino

V tednu od 17. – 21. 11. smo obeležili teden slovenske hrane, ki je letošnje leto potekal pod sloganom “Moja izbira je slovenska hrana”. Pri vseh obrokih, ki smo jih jedli v šoli smo dali poudarek hrani, ki je značilna za naše kraje.

V petek, 21. 11. pa smo zjutraj jedli tradicionalni slovenski zajtrk. Zajtrk je namreč najpomembnejši obrok dneva, saj nam daje energijo za vse podvige, ki nas vsak delovni dan čakajo v šoli. Jedli smo domač kruh, maslo, med in jabolko ter zraven popili skodelico toplega mleka.

Po zajtrku nas je obiskal čebelar, g. Štefan Inglič in nam povedal veliko zanimivosti o čebelah in čebelarjenju. Za tem pa smo spekli dišeče piškote in pripravili granolo. Oblikovali smo tudi naš najljubši zajtrk, ki ga najraje jemo doma in ga prikazali na papirju. 

Spletišče uporablja le piškotke, ki so potrebni za delovanje storitve. Politika zasebnosti
Politika zasebnosti