Končno smo ga dočakali, veseli december namreč. Tudi letos nam je postregel s pisano paleto doživetij. V šoli smo se zabavali, igrali, smejali in družili.

December smo v 1. in 2. razredu začeli s pismom, ki nam ga je prebrala učiteljica. Naučili smo se, da v življenju niso pomembna samo darila, ampak je pomembno tudi to, da namenimo čas drug drugemu, da si pomagamo, se skupaj veselimo in družimo. Majhni dogodki nas povezujejo in drobna doživetja si zapomnimo za celo življenje. In tako se je tudi začelo, z odpiranjem adventne smrečice, ki nam je vsak dan dala namig za nekaj lepega …

IMG_1455

Nadaljevali smo s skupnim druženjem. Zopet smo v šolo povabili otroke iz vrtca, oni pa so povabili nas v vrtec. Igrali smo se, se pogovarjali, brali, … Hkrati pa je začela nastajati tudi naša novoletna okrasitev.

Izdelali smo eko smrečico iz tulcev, v katero smo prinesli figurice, ki so postale naši okraski. Tudi naše drevo je dobilo praznično podobo.

Skavti so nam tudi letos prinesli lučko miru in nam prebrali sporočilo.

Obiskala nas je Pika Nogavička. Razigrana nam je pripovedovala o svojih dogodivščinah in nas zelo nasmejala. Skupaj z njo smo poklicali dedka Mraza, ki nam je prinesel cel koš daril. Bili smo jih veseli.

Nastopili pa smo tudi na božično-novoletni prireditvi na OŠ Poljane. Predstavili smo se s plesom in petjem.

Leto pa smo končali z novoletnimi željami, ki smo jih vsi narisali in napisali v voščilnice, ki smo jih sami izdelali. Bilo nam je lepo, ko smo odpirali voščila in se zahvalili prijateljem ter jim zaželeli vse dobro v novem letu. Naj tudi vam novo leto prinese veliko lepega!

20161223_094312