V torek, 19. 3. 2019 smo naš spominek predstavili na turistični tržnici v Mercator centru Domžale. Naša stojnica je že na daleč vabila obiskovalce k ogledu Zdravilkove domače lekarne. Škrat Zdravilko, oglar izpod Starega vrha ter vsa njuna druščina so z veliko vnemo predstavljali spominek, za katerega upamo, da bo prav zares postal spominek našega kraja. Za dobro zamisel in privlačno predstavitev so si učenci prislužili ZLATO PRIZNANJE na državni ravni.

Pri izdelavi naloge ter na predstavitvi v Domžalah smo sodelovali: Katjuša Bogataj, Amadej Demšar, Dominik Demšar, David Kokelj, Lovro Kokelj, Loti Kos, Blaž Krajnik, Jernej Oblak, Anja Peternel, Nina Potočnik, Nika Rupar in Lana Šikovec.
Pri nastajanju naloge sta nas usmerjali in nam pomagali mentorici Katja Zorko in Maja Kokalj.

Ker smo bili prejemniki zlatega priznanja, se bomo predstavili še enkrat, in sicer na zaključni turistični tržnici, ki bo 24. 4. v Mariboru. Tam se bomo predstavili med vsemi najboljšimi iz celotne Slovenije. Veselimo se tudi tega dogodka.

Ob koncu pa se zahvaljujemo TD Stari vrh, g. Janezu Šturmu, g. Niku Kokelju, g. Tonetu Kokelju, ga. Sonji Rupar in ga. ravnateljici Metki Debeljak.

Iskrene čestitke še enkrat vsem učencem! Čudovito ste predstavili naš kraj!