Veseli december je letošnje leto res zaživel tako kot včasih. Po dveh letih se je na šoli spet čutil pravi praznični duh. Pričeli smo že na prvo adventno nedeljo s prazničnim dobrodelnim sejmom, nato pa od prvega decembrskega dne dalje uživali v drobnih doživljajih, ki so nam polepšali šolski vsakdan.

V 1. razredu smo vsako jutro pričeli s praznično pravljico, ki smo jo prebrali ob lučkah. Pokukali smo v praznično vrečko, ki nam je vsak dan “povedala” nalogo. 

 

Obiskale so nas tudi vzgojiteljice vrtca Agata Poljane in nam zaigrale gledališko predstavo z naslovom Zmeda zaradi medveda.

 

 

Za konec pa nas je s svojim obiskom najbolj razveselil dedek Mraz, ki je k nam pripotoval iz ledene jame pod Triglavom. Pod smrečico nam je pustil velikooooo darilo. Res smo bili presrečni, saj so se v darilu skrivale družabne igre, lesene kocke ter novi nogometni žogi, na kateri smo že res dolgo čakali.

 

 

Veselje ob pogledu na iskrice sreče v očeh naših učencev je bilo nepopisno. Novi nogometni žogi sta v uporabi v času podaljšanega bivanja, pouka športa in … tudi zjutraj, ko se zunaj še prebuja dan, v času športnega krožka, ko nas čisto nič ne zebe in veseli tekamo za njo po igrišču. 🙂

Res smo hvaležni za to, da smo spet lahko skupaj, drug ob drugem, se skupaj igramo, smejemo in veselimo.